Regio Antwerpen

Veilig Thuis Antwerpen

Storytelling_Veilig Thuis

addendum_Storytelling


 

Ben je slachtoffer van intrafamiliaal geweld? Zoek dan zo snel als mogelijk hulp. Je kan hiervoor terecht bij:

  • je huisarts.
  • een hulpverlener. Het meldpunt geweld is bereikbaar op het nummer 1712. In crisissituaties kan je terecht bij het Crisisteam +18 op het gratis nummer 0800 259 22.
  • de politie op het nummer 101.

 

Zij kunnen je doorverwijzen naar Veilig Thuis voor gespecialiseerde hulp- en dienstverlening. De diensten werken hier samen om jou en je gezin zo goed mogelijk te helpen. Zij luisteren daarbij naar wat jij en je gezin nodig hebben. Zo creëren we samen een rustige en veilige thuis.

Veilig Thuis is een gespecialiseerde dienst. Je kunt je bijgevolg niet zelf aanmelden bij ons. Vergelijk het met als je ziek bent. Je gaat eerst naar de huisarts die je dan kan doorverwijzen naar een gespecialiseerde arts.

In Veilig Thuis gaat het CO3-team met een ketenaanpak aan de slag met de meer complexe dossiers Meer informatie over deze ketenaanpak vind je in onderstaande filmpjes. Ze zijn beschikbaar in verschillende talen (in volgorde: Nederlands, Arabisch, Berbers, Engels en Duits):

 

"Samenwerken is het toverwoord, de norm."

De realisatie van Veilig Thuis Antwerpen had niet mogelijk geweest zonder de steun van onze sponsors. Wij zijn hen erg dankbaar voor de geleverde steun. Veel dank aan de onderstaande organisaties die hun steentje hebben bijgedragen aan het Family Justice . . .

lees meer