Weerbaarheidstraining

In deze actieve doe-cursus krijg je een aantal eenvoudige tips & tools die je kunt inzetten wanneer je je niet op je gemak, bang of bedreigd voelt. Het gaat niet om een assertiviteitstraining, fitness, praatgroep, therapie of vechtsport maar om een unieke en efficiënte mix van mentale en fysieke weerbaarheidstechnieken.

  • De cursus is gericht op volwassen vrouwen (+18). Iedereen – ongeacht leeftijd of fysieke conditie – kan meedoen. De fysieke technieken zijn eenvoudig en niet belastend. We gooien elkaar niet door de lucht! Soms zitten we op stoelen of zitkussens, vaak bewegen we in de ruimte en doen we allerlei oefeningen.
  • Als je pas geweld of ernstig grensoverschrijdend gedrag hebt meegemaakt – of er nog midden in zit – dan kan deze cursus op dit moment misschien te zwaar zijn voor jou.
  • Interesse, neem dan contact met ons op via het contactformulier.